LA NOSTRA MISSIÓ

Existim per proveir d’esperances, mitjans i confiança en el futur els nens i nenes desafavorits de països amb problemes greus de desenvolupament, i dotar-los de les eines que els permetin situar-se en condicions de lluitar perquè els seus somnis es facin realitat.

Sostenim i recolzem els projectes i campanyes d’organitzacions no governamentals locals, que donen suport actiu i continuat sobre el terreny als infants de les seves comunitats.

Participa-hi! Tu també pots posar el teu granet de sorra!

LA NOSTRA VISIÓ

Imaginem un futur en el qual els nens i nenes que avui atenem creixen, prosperen i esdevenen ambaixadors de somnis, convertint-se en suport, guia i inspiració per a les noves generacions de les seves pròpies comunitats.

Somiem en un futur sense desigualtats i amb oportunitats per a tothom, que generi persones autosuficients.

Implica’t! Tu també pots ser part activa de Dream Big!

CONVERTIM SOMNIS EN REALITAT

ELS NOSTRES VALORS

Passió

Creiem fermament i estem totalment motivats per allò que fem. Veure els nens créixer, aprendre i guanyar confiança malgrat les dificultats és la benzina que atia el nostre motor i ens fa arribar cada dia una mica més lluny. No ens permetem defallir en la nostra lluita per veure somnis acomplerts.

Cooperació

Col·laborem perquè som conscients que és només en la cooperació que podrem trobar la millor versió de nosaltres mateixos. Sumem esforços entre tots i amb les persones que ens envolten, per tal d’assolir els somnis compartits i construir un futur inclusiu.

Integritat

Som honestos, transparents i ètics en totes aquelles activitats que portem a terme, recolzem o ens involucrem. Sempre actuem en el millor interès dels somnis: primer i de manera absolutament prioritària en els dels nens, i després en els de tota la nostra comunitat extensa de dreamers.

Respecte

Som escrupulosament respectuosos amb la idiosincràsia de cadascú, i no discriminem per cap motiu. Entenem que tothom és diferent, tant a nivell individual com cultural, i ens nodrim dels nombrosos beneficis que aporta la diversitat.

Constància

No ens plantegem la rendició com una opció. Som tossuts i lluitadors, i perseverem en la persecució dels nostres somnis d’aconseguir un món millor. Sabem que sovint el camí s’emplena d’obstacles i dificultats, però estem preparats per enfrontar-nos-hi,  trobar-hi solucions i continuar endavant.

Amor

Per damunt de qualsevol altre concepte. Proximitat, empatia, calidesa, compassió. Connectar com a éssers humans, reconèixer els altres com parts d’un mateix tot i estimar-los, és l’única cosa que ens pot salvar de les injustícies i desigualtats flagrants que assolen el món.

LLUITEM PELS SOMNIS DELS NENS

Aquests són els nostres valors com a dreamers, però també és ben possible que siguin els teus. Si en llegir-los t’hi has sentit identificat/da, no t’ho pensis més…

Ajuda’ns a portar la nostra missió a bon port!