Classes d’anglès per a nens cambodjans a la Cristina English School (Dream Big Cambodia)

La Cristina English School és una escola d’anglès que opera al llogarret de Bakong, als afores de Siem Reap (Cambodja). El seu objectiu últim és facilitar la vida dels nens i nenes més desafavorits de l’entorn rural i donar-los una oportunitat millor en la vida, mitjançant el proveïment de classes d’anglès gratuïtes que els ajudin a millorar la seva preparació acadèmica i les seves habilitats, de cara a una futura inserció en el món laboral. Paral·lelamet, el projecte s’ha convertit en un element important de cohesió social, en constituir-se en espai de trobada per als nens de la zona, tot proporcionant-los un lloc segur on estar-se mentre els pares completen les seves hores de treball interminables als camps o als mercats.

Les classes d’anglès organitzades per la Cristina English School són enormement apreciades tant per la comunitat local com pels nens mateixos, ja que han demostrat ser una alternativa molt bona i un suplement excel·lent a les classès d’anglès que els nens reben de manera regular a l’escola pública. Les lliçons proporcionades pels voluntaris internacionals que col·laboren amb l’escola s’han convertit en un reforç i una oportunitat molt valuosa perquè els estudiants puguin millorar la seva pronunciació i el seu vocabulari.

La Cristina English School és un projecte de Dream Big Cambodia, una organització sense ànim de lucre i d’àmbit local filial de l’Associació Dream Big.

 

COL·LABOREM AMB DREAM BIG CAMBODIA

 

Els ajudem a atraure voluntaris

 

Els assessorem i ajudem a administrar els seus recursos

 

Divulguem la seva tasca i els ajudem a donar-se a conèixer

 

Els ajudem a aconseguir fons

 

Els recolzem en el desenvolupament sobre el terreny

 

Tu també pots donar-los un cop de mà…

AJUDEM ELS NENS DE CAMBODJA A FER ELS SEUS SOMNIS REALITAT

 

La Cristina English School és un projecte que va començar el dia 3 de novembre de 2015, engegat per una antiga ONG local anomenada VFRCC (Volunteer For Rural Children of Cambodia). La iniciativa va començar amb 13 nens, 0 voluntaris, cap mena d’infraestructura i una manca absoluta de materials escolars. Avui en dia, però, el projecte s’ha transformat en font de caliu i una segona llar per a més de 334 nens de la zona, sustentat en la col·laboració desinteressada de voluntaris d’arreu del món que han participat i segueixen participant activament en la millora de les habilitats dels nens, ja sigui pel que fa a l’idioma o a qualsevol altre àmbit de l’educació. Des de setembre de 2019, Dream Big Cambodia ha pres les regnes del projecte, després que VFRCC deixés d’existir.

Gràcies a Dream Big Cambodia i a la Cristina English School els nens de Cambodja poden continuar somiant en gran sobre el seu futur, i és per això que nosaltres els donem tot el nostre suport.

Perquè aquests somnis cada dia estiguin una mica més a prop de fer-se realitat!

DESENVOLUPEM PROJECTES DE COOPERACIÓ PER A DREAM BIG CAMBODIA

 

Escolaritzem els nens de l’entorn rural

Proveïm classes d’anglès gratuïtes

Recaptem fons per a l’adquisició d’un transport escolar segur

Proporcionem assistència sanitària

Potabilitzem els pous d’aigua de la zona

Tu també hi pots participar!

AJUDEM DREAM BIG CAMBODIA A ASSOLIR ELS SEUS OBJECTIUS